Gardsrestauranten ligg i den originale grindeløa på garden. Meir enn hundre år gamle steinmurar og grove tømmerkonstruksjonar utgjer eit fantastisk selskapslokale med ein heilt unik atmosfære.
Vårt gode kjøkken hentar både inspirasjon og råvarer frå eigen kjøkkenhage, frukthagen "Vetle Hardanger" samt frå dyktige bønder lokalt. Når vi planlegg menyar er det 3 ting som er viktig for oss: kvalitet, sesong og lokale råvarer. Me blir glade og varme kring hjarta når vi byr våre fantastiske gjester på ekte, kortreiste rettar laga med kjærleik til maten og naturen. Når ein kjem saman kring eit festdekka bord på Eikhaugen saman med familie og venner og kan nyta eit smakfullt måltid, ja då er livet godt.
Restauranten er kun open for slutta lag.
Ta gjerne kontakt med oss om du har noko å feire.
Vi tek imot grupper på minimum 20 personer.
Ingen faste menyer. Vi kjem med forslag og diskuterer gjerne meny med deg.
Velkommen
Booking
For direkte booking eller spørsmål knytt til menyar, send e-post til post@eikhaugen.no
eller ring Siv på telefon 970 09 403.
Tilslørte rabarbrpiker fra Eikhaugen.
Opal-plommer fra Vetle Hardanger.
Rabarbrapai
Ost med tilbehør
Smaksverksted
Kort veg frå jord til bord. Reddiker fra kjøkkenhagen.
Kjøkkenhagen på Eikhaugen forsyner oss med friske salater heile sommeren.
Nysteikte skuleboller er aldri feil!
Eikhaugens skillingsboller finn du alltid i gardsbutikken når den er open. Nytes!